Jag har haft en fantastiskt fin dag i Sverige igen. Det återstår en hel dag i morgon, sen bär det av mot Madrid.

Undertecknad har bilat fram och tillbaka till Helsingborg två gånger idag. Det är nog snudd på rekord för en som inte gillar att köra bil. Jag hämtade upp Petra vid Knutpunkten i Helsingborg och sen bilade vi tillbaka till Mölle. Vi fick några fina timmar ihop. Vädrets makter var med oss, så vi kunde sitta i hamnen och äta god lunch och ta en liten extra promenad till huset. Det var enormt kul att träffas!

Som så ofta är det en hel del bollar i luften, jag fick ordnat med tidpunkt för återlämningen av bilen på måndag morgon. Sist men inte minst, ett samtal till mäklaren i Spanien där jag talade om vad mitt lägsta pris för huset är och mitt svar till spekulanterna som i skrivande stund ligger något högre. Stackars Petra fick stå ut med mina samtal fram och tillbaka.

När jag var tillbaka i sommarhuset efter andra vändan till Helsingborg hade jag fått ett mail. E har fått makens hattar, de är de enda klädesplaggen jag hade sparat och när jag träffade E i Barcelona och fick reda på att han alltid bär hatt så var beslutet självklart. Det glädjer mig så att se att de passar. En Texashatt är kanske lite svårplacerat, men en äkta Borsalino från New York, den klär honom som en handske!

Jag är fortfarande mätt sen lunchen, men jag kunde inte motstå att köpa mer kantareller idag. Om ett par timmar blir det en kantarelltoast, med all säkerhet den sista för i år…

Etiketter: , ,