Håller på att packa ihop det sista och stänga igen sommarhuset för den här gången. Jag vet inte när jag kommer nästa gång, det är mycket som hänger i luften när jag kommer tillbaka till Spanien.

I morgon skall jag åka till mäklaren och diskutera vidare mitt motbud till husspekulanterna. Jag vet inte om de har fått det än. Dessutom måste jag få något så när exakta siffror på mina kostnader inför en eventuell försäljning. Skulle jag lyckas sälja så måste jag ju också börja leta aktivt efter lägenhet i centrala Madrid.

Jag kommer ändå att ta det lugnt innan operationen den 6:e september, den ser jag verkligen fram emot. Även igår var en lugn dag, jag försökte organisera mig inför resan idag och den enda utflykten jag gjorde var att åka in till Höganäs och ta ut lite pengar samt inhandla citronsyra till en väninna. Jag lyckades lokalisera avstängningskranen till kylen/frysen i källaren, så nu kan jag för första gången följa reparatörens råd att stänga av vattnet när jag åker bort.

Klockan tio skall jag lämna tillbaka hyrbilen, dessförinnan skall jag tanka den. Sedan får kvinnan köra mig till busshållplatsen med min resväska. Därifrån bär det av till Helsingborg och vidare med tåg till Kastrup. Flyget går inte förrän kl 15.40, men jag vill vara ute i god tid eftersom jag inte orkar stressa.

Om allt går väl så är jag framme i Madrid vid 19-tiden. Det skall bli skönt att komma tillbaka, den här semestern har verkligen varit lite speciell.

Etiketter: , , , , ,