Både jag och Frasse känner av att Simpson är borta. Frasse håller sig tätt intill mig hela tiden, han sitter i mitt knä just nu framför datorn. Lördagen och söndagen blev inte alls som tänkt. Jag har en hel del jobb liggandes som jag fortfarande inte är åtgärdat. Om någon i Skandinaviska klubben läser här, jag har inte glömt bort er!

I lördags hade jag besök av vänner som även är representanter för Bukowskis. De var här och fotograferade för en värdering. Jag hoppas att kunna sälja av lite saker i en kommande auktion i Stockholm.

Igår och idag har jag haft ett flertal kontakter med min spanska advokatbyrå. Jag skickade en kalkyl avseende kostnader för att sälja respektive köpa igår som de skall återkomma om. De hade några invändningar på sälje-/köpekontraktet avseende huset, contrato de arras, som ändrades lite när vi skrev på det i onsdags kväll. Igår kväll satt jag och förklarade situationen för mäklaren och i förmiddags åkte jag över för att tala med dom. När jag klev in hos mäklarfirman så satt dom precis och talade med min advokat på telefon. Huvudfrågan var bl a när det slutgiltiga handlingen inför notarie skall göras.

I eftermiddag hade jag ett besök av den kvinnliga parten som skall köpa huset ihop med representanter för Gas Natural, naturgas. Köparna vill sätta in denna källa som komplement istället för elektricitet som tillägg när solenergin inte räcker till. Efteråt åkte vi gemensamt till mäklaren för att ändra om två paragrafer i kontraktet.

När vi (jag och köparen) lämnade mäklarfirman efter att ha ändrat vårt kontrakt så lämnade hon över sin makes senaste cd som en gåva, Volodos in Vienna. Mannen är en känd konsertpianist, och nu när vi kommit så här långt så kan jag ju presentera köparna.

I morgon förmiddag skall vi spela bridge och på torsdag har jag ett återbesök hos kardiologen efter ingreppet den 6 september. Ingreppet gjorde mig djupt besviken eftersom inget kunde åtgärdas. Medicineringen jag tar mot hjärtrusningen håller rytmen hyfsat normal, men jag har ingen fysisk ork. Det är jättejobbigt i och med att jag har så mycket att ta tag i.

Etiketter: , , , , , ,