Jag har svårt att sova igen, på tisdagsnatten provade jag utan medicin och resultatet blev katastrofalt. Efter fyra timmars sömn så blev hela onsdagen förstörd. Jag hade otroliga koncentrationsproblem under bridgespelet, kände yrsel under tiden, visade uppenbar irritation vid småsaker och var tvungen att be mina bridgevänner dela ut när det var min tur.

Ändå försökte jag dra i olika trådar på onsdagseftermiddagen, det är hur mycket nytt som helst att tänka på när det gäller husförsäljningen och köp av framtida bostad/lägenhet. Hur gör jag bäst? Hyra möblerat/omöblerat och binda upp mig för en hyra under ett år. Boka lägenhetshotell månadsvis?? Det gäller att kalibrera och hitta en maximal balans för att minimera kostnader under tiden jag letar efter en bostad att köpa.

Jag var så trött på onsdagskvällen så att jag lade mig i sängen klockan 8, satte på tv:n i sovrummet och tog ett sömnpiller. Jag somnade vid 9-tiden och sov som en gud. Vaknade bara en gång vid 3-tiden och låg och läste i en timme, sedan somnade jag om igen. Totalt lyckades jag nog sova ca 10 timmar och detta gjorde susen både för hjärtat och humöret när jag klev upp på torsdagsmorgonen.

För första gången på länge kände jag mig ”fit for fight” på torsdagen, nå hyfsad i form i alla fall. Jag hade tid för återbesök kl 13.30 hos kardiologen och min underbara väninna, tillika bridgekompis Marian hämtade mig. Läkarbesöket gav vad jag misstänkte, jag skall fortsätta med betablockerare och göra återkommande tester med holter. Hela ingreppet som gjordes den 6:e september är en besvikelse, men jag fick i alla fall ett trevligt samtal med läkaren. Läkaren är fantastisk, talar lite svenska och är en stor fan av Sverige. Vi diskuterade valet i Sverige, rasism och allt möjlig annat.

Lade mig tidigt i går också, även nu med sömnpiller, men vissa nätter är det för mycket som surrar i huvudet. Vaknade vid halv fem tiden, sen var det omöjligt att somna om. Jag är spik säker på att dessa problem är stressrelaterade. Så snart jag kommer i från huset så försvinner ytterligare en sömnbarriär. Vamos a ver!

Igår när jag kom hem från läkaren så ringde min advokat avseende min kalkyl när det gäller husförsäljning/lägenhetsköp. Jag talade dessutom med två mäklare avseende lägenhetsköp.

Nu skall jag ta det lugnt och se på tv, i morgon bitti skall jag ta bussen in till Madrid till en väninna som skall visa mig ytterligare en mäklare.

Etiketter: , , , ,