Hela helgen har jag ägnat och sortering och packning. Jag förstår inte hur man kan samla på sig så mycket papper och annat smått och gott.

Jag fick ett antal flyttlådor i fredags som kommer till väl användning. Jag har börjat gå igenom skåpen en trappa ner och packat diabilder, fotoalbum och negativ. Igår började jag med lp-skivor och där kommer jag att fortsätta idag. Jag har också stora påsar med gamla tidningar och magasin som skall gå till återvinningen. Jag sparar bara ett ex av alla de tidningar och layoutmaterial som jag producerat under åren. Jag eldar upp gamla brev och annan sparad korrespondens så det står härliga till i öppna spisen.

Högen med mina gamla kläder ligger kvar på gästsängen, jag låter folk jag känner gå igenom om det är något dom vill ha, det som blir över skall jag be en välgörenhetsorgansiation, La Sal de la Tierra, hämta.

Igår fick jag igång makens skrivare, den är betydligt mindre än min egna stora laserskrivare. Jag måste även planera att kunna sköta mitt jobb från ett tillfälligt boende så småningom. Den stationära datorn skall jag magasinera temporärt, det får bli laptopen, skrivare och skanner som får följa med, samt den externa hårddisken där jag har kopior på alla viktiga dokument och mail.

Nu är det dags för frukost, sen fortsätter sorteringen…

Etiketter: , , ,