Det har blivit mycket kortspel sen vännerna kom i lördags eftermiddag. Vi gjorde i princip bara ett avbrott för att åka och äta tapas på lördagskvällen, sen satt vi som klistrade vid köksbordet och spelade.

Igår efter en kylig morgon blev det härligt väder och klarblå himmel. Vi flyttade oss från köksbordet och satte oss i trädgården istället. Det blev en lugn dag och kväll, själv blev jag så trött på kvällen att jag gick och lade mig redan vid 9-tiden. Efter 10 timmars sömn så känner jag mig ordentligt utsövd. Skönt!

Idag skall vi åka till en handelsträdgård, jag skall köpa jord och plantera om blommor som jag planerar att behålla. Frågan är hur jag skall förvara dem tills jag hittar en egen lägenhet. Har fått erbjudande av en trädgårdsmästare för förvaring, vi får se hur det går. Sen skall vi åka och handla mat, det är allt som står på dagordningen hittills…

Etiketter: ,