Det har hänt mycket under veckan som gått. Det har omväxlande varit packning, kortspel, goda luncher och middagar. Två besök i Madrid har vi hunnit med också.

I tisdags var första gången vi åkte in till stan. På bussen fick jag två viktiga samtal. Försäkringsbolaget ringde och jag får full täckning för vattenläckan jag hade, någon dag senare var hela kostnaden på drygt 9000 kr insatt på mitt bankkonto. Det kändes bra. Andra samtalet var från mäklaren. Datumet för skrivningen av köpe-/säljekontraktet på huset har tidigarelagts till den 19 november, så nu börjar det brinna i knutarna!

Igår åkte vi in till stan igen, med huvudsyfte att hitta en lägenhet att hyra under kort tid. Vi tittade på två genom en mäklare, men jag tyckte det blev för dyrt i förhållande till jag fick. Jag besökte en annan firma som driver olika typer av lägenhetshotell, och där tog jag en möblerad tvåa osedd, jag såg bra foton. Läget kunde vara bättre, men det är halva priset samt att jag bara binder upp mig i tre månader, sen kan jag lätt förlänga en månad i taget. Lägenheten är min redan från den 2 november, dvs tisdag nästa vecka!!


Visa större karta

För någon timme sen ringde köparnas bank, jag måste fixa ett intyg på min hypoteksskuld från min bank daterad den 19 november, samma dag som vi skall till notarien och skriva. Dags att maila till min bank med andra ord, sen skall jag hjälpa tjejerna i källaren som håller på att packa böcker i skrivande stund…

Etiketter: , ,