I princip satt jag hela dagen igår, och även idag fram till lunch med att kasta papper och stoppa ner papper i som jag måste ta med mig till nya, temporära lägenheten i kartonger. Det är nog tredje gången jag går igenom dem, men nu kastar jag sådant som inte kan komma upp på tapeten längre. Jag går verkligen igenom allt innan jag river papprena mitt itu. Eventuellt blir det en härlig pappersbrasa i helgen!

Nu håller jag på att förbereda mig för madridbesöket i morgon. Det blir första temporära övernattningen i lägenheten, jag passar på eftersom jag ändå har en hel del ärenden att uträtta i stan under morgondagen.

Jag tror att jag börjar med lägenheten där jag kommer lämpa av lite saker jag kommer att behöva senare under dagen. Sen skall jag försöka fixa en strömförsörjningskabel till en liten platt-tv som jag gärna vill ha med mig i nya lägenheten. Jag tror att jag ringt till firman under 4-5 veckor och äntligen har dom den i lager. Sen väntar besök på banken, skall hämta ett viktigt papper inför kontraktsskrivning hos notarie nästa fredag.

På kvällen skall jag på ett evenemang ordnat av svensk-spanska handelskammaren och Bancaja Habitat. Det sker i den sistnämnda bankens lokaler och det handlar i princip om att de vill sälja bostäder. I mitt läge kan det säkert vara intressant, även om jag inte är intresserad av att ta nya hypotekslån, något som jag antar att det hela går ut på. Nå, jag måste ju börja packa upp det jag har i lägenheten, så varför inte slå flera flugor i en smäll.

Innan dess skall jag till lägenheten och packa upp det som återstår, bädda sängen osv så att jag förhoppningsvis får en dräglig natt.

Jag hade en fantastisk lunch idag med tre av makens arbetskamrater, utan det företagets stöd hade jag inte klarat mig! Ekonomichefen kommer att följa med mig till notarien när vi gör försäljnings-/köpekontraktet den 19:e och han har tagit hela dagen ledigt för att hjälpa mig. Fantastiskt!

Jag har en hel del som kvarstår inför morgondagen, men nu känner jag att orken sviktar. Laptopen följer med i morgon, men det återstår att se om det händer något här…

Etiketter: , ,