Jag skall fatta mig kort, för jag är verkligen trött. Dagen har i alla fall varit full med överraskningar. På bussen på väg till banken så ringde den kvinnliga ryska köparen. Hon befann sig på flygplatsen i Madrid och var på väg in till stan. Hon stannar tills i morgon bitti. Att jag lyckats träffa rätt och även var i stan för övernattning var ju en ren tur.

Vi bestämde träff för lunch och diskuterade upplägget vid notarien den 19:e. Många frågor i luften, men jag tror att det kommer att fixa sig till sist. Köparen mamma är en underbar kvinna, snackar ryska och franska och jag hankade mig fram på tomma, franska fraser. Jag förstår mer än jag snackar.

Var tillbaka i lägenheten vid 16.30-tiden och började packa upp grejer. När jag egentligen hade behövt inviga duschen så ringde mig min advokat ett antal gånger med följd av att jag fick skippa duschen och ta en taxi direkt till jippot med Svensk-spanska Handelskammaren/Bancaja Habitat. Dessa kommer säkert inte ha en lägenhet att erbjuda mig, men det var kul att komma ut ändå och äta gott tilltugg och träffa flera goda vänner. Jag har lämnat mina kontaktuppgifter, om utifall…

Här återstår en massa att packa upp, dagen kom av sig i och med lunchen med ryssarna. Sängen är i alla fall bäddad, och mamma, inga loppor vad jag kan se. Mamma, jag ”Skypar dig” när jag är hemma i morgon. Hoppas komma iväg i hyfsad tid, men vill i alla fall få lite gjort i lägenheten innan. Har också en lista med praktiska saker att köra igång i morgon efter samtalen med advokaten.

Nu skall jag lägga mig i sängen och känna hur det känns, spännande…

Etiketter: ,