Förhoppningsvis återstår det få dagar som jag behöver åka ut till huset. Jag räknar faktiskt med att morgondagen är den sista. Vid 17-tiden kom välgörenhetsorganisationen La sal de la Tierra och hämtade gamla saker som jag inte har plats för i en framtida lägenhet, och framför allt inte här i mitt lilla krypin.

De är så otroligt trevliga och vänliga och det är en sann glädje att få skänka bort saker till dom. Fryst mat som jag inte har plats för åkte med i lasset, lika så tre stora inomhusväxter som jag hoppas kan pryda deras utskänkningsmatsalar för behövande. Maten kan också användas i matsalarna. De är en av organisationerna som får bidrag från julbasaren och det är de väl värda.

Jag kom hem till lägenheten vid 20-tiden, bra trött. Nu är det hög tid att lägga sig, i morgon kl 10 har jag ett möte på en bank där jag hoppas få till ett bankfack. Sen på eftermiddagen åker jag ut till huset igen, dammsugaren och städprylar återstår att ta hand om, samt papper och annat skräp som jag skall köra till återvinningsstationen med.

Etiketter: ,