Oj det var en dryg vecka sedan jag skrev något här sen sist, ändå så har jag suttit en hel del vid datorn.

I onsdags fick jag ett trevligt avbrott från pappersexercisen när mitt gamla bridgegäng kom och spelade hos mig. Jag vek ihop slagbordet och flyttade bridgebordet som nu står i sovrummet till matsalen, och det funkade mer eller mindre perfekt. Om någon månad lyfter jag ut bordet i trädgården när det blir dags att spela igen.

Det har varit en hel del mailande sen jag startade processen mot byggarna av projektet Jardín de Fleur. Sen kom påskhelgen och då står ju hela Spanien still. Dessutom som så ofta så regnade det konstant, så jag höll mig inomhus och jobbade med webbdesign. Jag har fått en ny kund, Alforent.com, som jag suttit i drygt två dagar med att rensa dålig kod, i morgon går vi igenom det hela och gör nödvändiga ändringar.

Skandinaviska klubben har fått en egen domän, igår ägnade jag dagen åt denna, och det är inte så mycket som återstår, lite småpillande bara.

Så blev det vardag idag igen. Jag åkte iväg till banken vid 12-tiden för att hämta dokument som avdokatbyrån i Marbella behöver inför processen i Marocko. Vad som fortfarande spökar är notariehandligen som aldrig undertecknades. Dessa tre sidor krävs i original inför processen i Marrocko.

Jag glömmer aldrig den dagen när jag klev in till den pensionerade notariens privatbostad och bad om hans underskrift. Han var mycket ödmjuk och ursäktande. Vad jag inte vet i skrivande stund är om originalet, som nu förvaras hos en annan notarie någonsin skrevs under??

Efter jag fick min underskrift till sist på första kopian, så lades denna senare till den spanska bouppteckningen. Efter att jag besökt banken idag separerade jag dessa tre sidor från den och nu har de gått iväg med övriga handlingar med budfirman. Vi får väl se hur det går?? Jag har i övrigt skrivit på två dokument som ger en advokat i Casablanca rättigheterna att föra min talan inför domstol i Marocko. Ett på franska och ett på engelska. Processen lär ta ett år eller så, men jag har all tid i världen och tålamod…

Etiketter: , , , , , ,