Jag hann precis posta förra inlägget, när det var klart så kollade jag mailen och fick de kvitton jag behövde från Property Logic, härligt!

För tio minuter sedan fick jag ett samtal från den ryska kvinnan som köpte huset. Hennes man, en världskänd pianist, har konsert på Auditorio Nacional i Madrid i morgon och jag har fått en fribiljett. Det hade gärna varit trevligt att ha sällskap, men jag vill gärna träffa ryssarna igen, framför allt så vill jag höra Arcadi spela. Det kan kanske bli en riktigt härlig fredagkväll, där jag kan insupa musiken och bara lyssna och slippa tänka på kringdetaljer som är till för att lösas.

Jag hoppas att han har installerat sin flygel i källaren i huset där jag bodde tidigare, och kämpar med vackra toner mot ena grannens sons hårdrockband eller andra grannens tonåringar som gärna spelade hög musik.

Etiketter: , , ,