Idag firas spansk midsommar, det är en röd dag på almanackan, så därför tar jag det lugnt. Mer läsning om San Juan i min blogg om Spanien.

I tisdags hade jag besök hos min osteopat, och jag börjar tvivla på att det gör någon nytta, tycker tvärtemot att jag har ont överallt efter besöket hos honom. Han rekommenderade ett extra intag av magnesium, kanske det hjälper??

På onsdagen tog jag bussen ut till mitt gamla bostadsområde och fick ett välbehövligt bridgespel. Kul som alltid, även om jag hamnade på tredjeplats. På eftermiddagen satt jag troget och väntade på försäkringsbolaget Maphre, de hade någon företagslösning att presentera, men dök aldrig upp. Nu har jag dåliga erfarenheter från företaget, så hör de av sig igen blir det ett blankt nej!

Innan stängningsdags av hälsoaffären så köpte jag den rekommenderade dosen av Magnesium i alla fall, den kan ju inte göra någon skada.

I morgon ser jag fram emot ett mini-midsommarfirande hos mig. Två tjejer kommer vid 20-tiden och vi kör knytkalas. Det kommer säkert att bli jättetrevligt!

Etiketter: , , ,