Det blev en fin avslutning på helgen när jag bjöd in Ralph, Paloma, Eva och Lennart på middag igår. Jag har länge tänkt bjuda igen, de två förstnämnda inviterade mig på julafton, en helg som är mycket trist att vara ensam under.

Vi hade en mycket trevlig kväll med god mat och dryck. Jag lyckades tom med konststycket att göra mintchokladsås till glassen genom att stoppa myntablad i vid uppkoket. Jag letade febrilt efter hallon och blåbär i flera affärer, något som jag hade tänkt ha egentligen, men det gick inte att få tag i.

Innan jag gick och lade mig igår fick jag igång diskmaskinen, vad som återstår för mig idag är att göra ren stengrillen. Det är lite bökigt för det är mycket fett som skall bort, men det är värt besväret, för köttet blir jättegott när man grillar på detta sätt.

I morgon har jag tid hos osteopaten igen, sen på kvällen skall jag tillbaka till nästan samma ställe, på Manolos begravning.

Etiketter: , ,