Ja, som rubriken låter så har det varit en omväxlande sista dag i Sverige. Jag har äntligen varit hos frissan och det blev en helt ny frisyr. Håret är betydligt längre än normalt. Jag har inget emot att testa nya grejer, så vi får väl se vad kompisarna i Madrid säger. Det är ju lättare att klippa av hår än att lägga till det….

Byråkratiskt så har det inte hänt någonting idag. Inget besked fån Tingsrätten i Stockholm, inget besked från skattemyndigheten av sink-skatten, än mindre besked från Ebookers.com. När det gäller den sistnämnde så drogs drygt 7.200 kr från mitt visa-konto den 20 december förra året. Först den 30 december fick jag besked om att pengarna skulle betalas tillbaka inom 3 arbetsdagar (72 timmar). Dessa timmar har gått nu och än har jag inte sett ett öre som kommit in på mitt konto!! Nå, jag har blivit härdad på senare tid och jag ger mig aldrig!!

När jag loggade in på min spanska bank idag, Banco Halifax, så har det börjat ske en massa transaktioner från mitt egna nyöppnade konto utan en minsta förfrågan eller godkännande från min sida. Hur bara kan dom, att byta bank blir mitt första uppdrag när jag är tillbaka i Madrid i morgon kväll…

Etiketter: , , , , , ,