Så är det dags att tänka på refrängen. Skall strax stänga igen sommarhuset och bege mig till biluthyraren. Först behöver jag bara tanka bilen. Tack och lov så har dom lovat att skjutsa mig till busshållplatsen, därifrån blir det buss till Helsingborg och sedan tåget till Kastrup. Jag har gott om tid på mig, planet lyfter inte förrän 15.05. Jag var inne i bokhandeln igår och köpte Michel Connellys senaste deckare, Nine Dragons, så då har jag lite att sysselsätta mig med på flygplatsen. Sen blir det säkert lite danskt smörrebröd till lunch.

I morse när jag loggade in på svenska banken så hade till sist pengarna från ebookers.com betalats tillbaka. Dock ej hela beloppet utan 364 kr saknades. Nå, jag får väl vara glad att jag fick tillbaka något överhuvudtaget. En sak har jag i alla fall lärt mig, det blir aldrig mer någon bilbokning genom dom. Se upp för detta företag. När det gäller den svenska biluthyraren som jag strax skall köra till så kommer jag att få en faktura som jag betalar in när jag är tillbaka i Madrid, det är lite skillnad.

Om allt går som jag vill så landar Spanairplanet kl 18.15. Det skall bli skönt att komma hem trots allt. Jag saknar katterna och de saknar säkert mig. Det är snövarning i Madrid i helgen men jag hoppas att det håller uppe tills jag har kommit innanför dörren. Jag har fått nog av snö och kyla här i Sverige.

Etiketter: , , , ,