Redan igår började det att snöa och det har nog hållit på hela natten. Lika lite som man kan köra på sommardäck under vintertid i Sverige, lika lite kan man köra på sommardäck här när det har snöat. Det första fotot nedan visar nedfarten till gatan och den är inte rolig, ner kommer man ju alltid, även vid detta väglag, men i vilket skick? Sitter och funderar på om jag skall gå ut och skotta eller om jag helt enkelt skall hoppas att väderprognosen med regn i morgon stämmer. Hur som helst så är jag glad att jag handlade lite mat i lördags så jag klarar mig.

Idag har jag en hel del samtal att ringa, bl a till mäklare för att få ut huset till försäljning. Har också haft kontakt med makens jobb, och de skall bland annat hjälpa mig att ringa Volvo för att se om jag kan bli av med leasingbilen, jag måste få ner alla kostnader till minimum innan all pappersexercis är klar.

Nu är det dags att sätta på lite kaffe, det är fortfarande kallt i huset, men jag klär mig i dubbla lager och kör med varma tröjor för att hålla värmen uppe.

Etiketter: , ,