Jag började skriva dessa rader långt tidigare idag, men sen har det varit full rulle och utkastet har legat sen dess.

Dagen började i alla fall med att jag åkte till läkaren, det kändes jättebra efteråt för jag måste ju ha koll på min hälsa i tider som dessa. Jag är medveten om att jag missköter mig när det gäller mat och att sömnen är upp och ner. Jag kom ihåg att ta ett urinprov i morse, vad jag däremot hade glömt var att man inte får äta något när man tar blodprovet. Jag hade ätit en banan och en yoghurt till frukost, och detta påverkar sockret i blodet. Jag bad dom ändå ta provet, jag har haft fina värden hittills och hoppas inte att min klena frukost skall påverka värdena för mycket.

Jag fick även röntga mig två gånger, dels en hjärt- och lungröntgen, dels en röntgen av min vänstra armbåge där jag har en begynnande arbetsskada. Det är antagligen för mycket datoranvändande som är boven, jag har en förmåga att sitta och luta mig mot armbågen när jag sitter framför datorn. Detta gör att lillfingret och ringfingret domnar och sticker, antagligen är det en nerv som har kommit i kläm. De tre senaste månadernas sittande framför datorn nästan dygnet runt har försämrat det hela. Röntgenplåtarna visade ingenting, men jag har fått en volante, dvs en remiss till annat sjukhus. Denna måste dock först godkännas av mitt sjukförsäkringsbolag. Jag har ingen aning om hur man gör, men jag har ju vänner i bekantskapskretsen jag kan fråga. Försöker tyda vad den kvinnliga läkaren har skrivit, kanske det rör sig om ett Electromicrograma, vad nu detta är för något?

Jag diskuterade även mina sömnproblem och min medicinering med min andra läkare. Jag nämnde att jag hade läst på internet om min nuvarande piller som jag tar för att kunna sova och hur beroendeframkallande de är. Han sa att jag skulle fortsätta med dom vid behov och inte oroa mig eftersom jag står under läkarbevakning. Jag fick ett recept till som jag hämtade ut idag. Jag känner absolut inget behov än av att ta medicinen, men om jag vaknar efter ett par timmars sömn mitt i natten när tankarna snurrar, så tar jag ett så att snurrandet slutar.

När jag kom hem från läkarbesöket hade jag fått en hel del väsentlig post. Jag har fått min sink-skatt godkänd. Vidare fick jag min första faktura från Telia, men som jag skrev igår, något verkar uppenbarligen fel med mitt nya konto, det går inte att logga in, har försökt hela eftermiddagen.

Jag har testat hela eftermiddagen och kvällen men får samma felmeddelande som på bilden ovan, det är ett moment 22 med mig och Telia!!

Jag har så mycket mer att skriva om dagen, men nu måste jag försöka sova. Jag känner mig tröttare än tröttast. Nå, det är en ny dag imorgon, eller hur…

Etiketter: , , , , , ,