Jag fick tips av Lena att fotografera alla frimärken som skall till Sverige i helgen, och det är ju en utmärkt idé. Det fick jag under dagens bridgespel via mail hemma hos mig. Jag var mycket rörig och sprang fram och tillbaka och uträttade ärenden när jag var träkarl, dvs att mina kort ligger på bordet och min partner spelar.

Under spelet skickade jag två fax till Banco Halifax för att de skall föra över företagskontot till min nya bank, Banco Popular. Igår fick jag ett brev från makens hjärtläkare i London, detta plus utdrag på de två senaste läkarundersökningarna i oktober och juni 2009 faxades till makens jobb. Jag bad dem också kort meddela mig vilket livförsäkringsbolag det är som refuserar försäkringen och framför allt varför.

Dessförinnan hade jag skannat in fem intyg från den svenska banken som kom igår. De hade tack och lov torkat efter gårdagens envisa regnande, min brevlåda läcker som ett såll. Dessa skickades sen med e-post till min nya advokat.

Med tanke på att jag sprang runt som en yr höna under bridgespelet och hade tankarna på helt andra saker så är det inte konstigt att jag kom sist under dagens spel. Men det är lika roligt varje gång, och framför allt så är det nyttig hjärnaktivitet som oftast får mig att tänka på annat.

Mitt under spelet kom också kattmaten som jag hade ringt och beställt igår. Det är en underbar tjej som levererar, och hon hade beräknat att ringa mig runt den 24:e för att fråga. Katterna har ätit mer än normalt, dvs tvärt emot undertecknad. Hellre det!

Nej, nu väntar kameran, den har varit på laddning hela dagen. Tack och lov för den digitala tekniken…

Etiketter: , , ,