Jag har i princip använt hela dagen hittills till att fotografera frimärken. Det går långsamt eftersom kameran slukar batterier vid makrofotografering. Jag har jättemycket kvar att plåta, men jag fick precis ett mail från transportfirman. De kommer på lördag eftermiddag och då har jag ju hela morgondagen på mig också, skönt!

Banco Halifax har i skrivande stund fortfarande inte fört över pengarna från det gamla företagskontot till mitt nya konto hos Banco Popular. Jag fick ett mail igår med beskedet att kreditkorten måste spärras innan de kan avsluta kontot. Jag mailade tillbaka och hänvisade till ett mail den 7 februari att detta redan var gjort. Fick ett svar att det var en annan avdelning som skötte detta. Till sist fick jag en bekräftelse på att detta var gjort och att pengarna skulle transfereras under morgondagen. Det är idag det som sagt, vi får väl se vad som händer…

Nej, nu skall jag kolla statusen på kameran och se om jag kan fortsätta att fotografera…

Etiketter: , ,