För en timme sen fick jag till sist ett mail från Kristianstadsbladet. Den innehöll ett förslag till utförande av inbjudan till minnesstund samt uppgift om pris, 1403 kr. Ja inte är det billigt, men betydligt billigare än en dödsannons. Jag loggade in på banken snabbt och skapade en pdf-fil som visar att betalning går ut i morgon. Jag bad dem sätta in annonsen så fort det någonsin går eftersom senaste dag för att svara är 14 maj. Den andra tidningen Norra Skåne, har inte ens behagat svara än. Det är dålig stil, jag mailade dom i tisdags.

Ändrat kl 12.15: Nu fick jag även svar från NS, annonsen införs på lördag, faktura kommer om ett par dagar. Bättre sent än aldrig!

Igår fick jag en bekräftelse avseende hyrbilen på Avis, det känns bra att bocka av alla saker inför sverigeresan. Även om jag har en dryg vecka på mig så är det mycket som skall klaffa. Det viktigaste är att jag organiserar så att jag får mig mig alla viktiga dokument inför bouppteckningen. Jag skall börja redan idag, eftersom jag fortfarande har hantverkare som jobbar på taket och måste hålla mig hemma. Jag kan tänka mig att jag måste in till Madrid ett par gånger nästa vecka för att dra i andra trådar innan resan.

Igår mailade jag alla mäklare och upplyste om min resa till Sverige, dessutom lämnade jag information om vem de kan ringa för att kunna visa huset vid behov. Sist, men inte minst, så talade jag om att jag håller på att åtgärda fuktproblemen och att ommålning kommer att ske så snart det har torkat upp överallt.

Nej, dags att göra nytta igen. På återseende…

Etiketter: , , ,