Mina små uppkopplingsproblem till internet i helgen är en piss i Atlanten jämfört vad min vän Lena råkat ut för. Under två års tid har hon haft återkommande problem att komma ut på internet, trots täta kontakter med supporten har ingenting hänt, ja läs själva:

Jag rekommenderade henne att bli medlem i Fairshopping, hennes ärende ligger här.

Mina duster med Tele2 är ingenting jämfört med detta ärende. I mitt fall gällde det att snabbt få över kontraktet efter min avlidne man, ändra autogiro och när detta var gjort, säga upp kontraktet. Då visste jag inte att Fairshopping fanns, men i och med att jag bloggade om det, fick jag till sist hjälp den vägen.

Har du problem med Tele2? Blogga om det eller bli medlem i Fairshopping och posta ett ärende där. Hjälp till att stödja Lena genom att kommentera i hennes blogg! Så här får inte svenska företag bete sig ostraffat. Att blogga är makt!

Etiketter: