Sammanfattningsvis får jag säga att lördagen var helt ok, bortsett från lite tekniska problem. Det unga paret som kom och tittade på huset var överförtjusta. Men jag vet inte om det kan bli någon affär av detta. Jag tror mest att de kom för att kika. Jag vet ju själv hur det är, man vill gärna se sig runt för att få idéer osv, men man skall ju aldrig säga aldrig.

På eftermiddagen började jag spackla igen lite småsprickor i väggar. Idag skall jag slipa och och måla om. I och med att målarna har lämnat kvar färsk färg så passar ju detta utmärkt.

Min kväll avslutades med fotbollsmatchen mellan Spanien – Paraguay, och det var en riktig rysare. Den spanska vinsten var kul, men längre än så här tror jag tyvärr inte de kommer.

Redan i fredags började mitt internet att krångla, jag blir nerkopplad titt som tätt, det gäller både den stationära datorn som är ansluten till routern via kabel och min laptop med trådlöst internet. Jag ringde min Internet Service Provider Ya.com på eftermiddagen. Teknikern gjorde diverse tester och kom fram till att det var fel på min router. Han ville skicka en ny, men jag sade själv att jag inte tror på detta. Då tyckte han att jag skulle fixa problemet själv. Jag bad honom därför att skicka routern som kommer på måndag eller tisdag.

I morse kopplade jag in den gamla routern från ya.com, det gick inget vidare. Det sa *poff!* och sen blev den helt strömlös och död. Nu har jag ordnat med ett vanligt adsl-modem till den stationära datorn som jag sitter vid just nu. På laptopen använder jag det mobila internet jag införskaffade mig innan minisemestern i Barcelona.

Nu är det hög tid för frukost, sen får vi se vad denna sista vilodag ger…

Etiketter: , ,