Min sista vilodag i söndags råkade bli den näst sista, jag har tagit det lugnt idag också.

Som jag skrev om igår avseende lördagen, så fortsatte mina internetproblem även under söndagen. Jag satt länge i kö och fick till sist tala med en vettig kvinna på supporten som begrep att mina problem inte berodde på en trasig router, utan trubbel med själva linjen. En sk incidencia inrapporterades, och det skummaste av allt, efter mitt samtal med diverse olika tester så fungerade plötsligt internet igen och så har det gjort sen dess. Detta var efter jag hade lagt på samtalet och gjort en omstart av routern.

Igår gjorde jag ett tappert försök att rensa ogräs, men jag orkade inte, det var för varmt. Istället målade jag första omgången av småsprickor i väggarna som jag spacklat dagen innan.

I morse ringde jag min spanska advokat, hon var inte på kontoret utan återkommer i morgon. Det kändes nästan skönt, för idag har jag tagit det lugnt igen. Jag har i alla fall målat sista omgången på mina spacklade sprickor. Hela jag är gulprickig, så är den stora benjaminfikusen som står i hallen.

I övrigt har min internetleverantör ringt två gånger, första gången talade jag om att jag hade internet igång igen, andra gången i eftermiddag då de föreslog en sänkning av hastigheten från 3mbits till 1 för att kanske avhjälpa mina internetproblem. Jag sa att jag inte var intresserad förrän det börjar krångla igen. I övrigt väntar jag på en ny router från dem med bud.

En vikarie till min försäkringsagent i Bilbao har också kontaktat mig via mail. Jag har idag skannat cirkulationstillståndet på bilen till henne som visar att bilen står i mitt namn. Den gamla försäkringen löper ut den 22 juli.

I morgon väntar återbesök hos läkaren kl 11, sen skall jag försöka få kontakt med min advokat så att vi kan driva vidare frågetecknen med företaget.

Etiketter: , , ,