Jag fortsätter och ta det lugnt och uträttar minimalt. Igår tittade jag på två dvd-filmer och gick och lade mig vid 22.30. Efter att ha läst några sidor ur Håkan Nessers senaste, De ensamma, så somnade jag gott och vaknade självmant vid halv åttatiden i morse. Jag hade klockan på ringning strax före åtta för att se på femte dagens tjurrusning i Pamplona.

Jag är fortfarande trött, men tycker att jag känner mig något bättre. Yrseln och svimningskänslan är borta, och jag håller mig inomhus för att undvika värmen som ligger på 40-strecket så här på eftermiddagen. Sverige har ju också drabbats av tropisk värme, men här är det normalt för årstiden.

I morse när det var som svalast vattnade jag blommorna på terrassen som slokade i värmen. Jag tog lugnt och stilla en kanna i taget och pausade emellan. Så långt sträcker sig ungefär min ork.

Nu skall jag lägga mig och läsa och ladda upp för fotbollsfinalen ikväll. Det hade varit fantastiskt roligt att åka in till stan och se den på någon bar, men det går fler tåg.

I morgon kl 11.15 har jag tid hos kardiologen och jag är mycket nyfiken på vad ekg kommer att säga. Jag har kollat upp min medicin på internet, Atenolol, som skall jämna ut hjärtrytmen. Det är en låg dos jag har fått, 25 mg en gång om dagen, och hjälper denna så att jag så småningom kan komma tillbaka i normala fotspår så hade det ju varit toppen!

Etiketter: ,