Besöket hos kardiologen i förmiddags gick snabbt. Han ville mest tala med mig och lägga upp en plan för den kommande behandlingen. I morgon eftermiddag har jag tid igen, de skall då kolla hjärtats rytm med ett sk Holter Ekg, dvs en liten manick med elektroder som jag kommer att bära under ett dygn. På onsdag eftermiddag har jag tid igen, och då skall avläsning ske och ytterligare prover tas.

Läkaren vill även ha urin- och blodprov och för att bespara tid tänkte jag ta dessa i sjukhuset laboratorium innan jag får Holter-monitorn monterad. Jag åkte iväg till apoteket ikväll och köpte en steriliserad burk för urinprovet i morgon bitti. Sen får jag hålla mig till vatten tills blodprovet kan tas på eftermiddagen, detta skall ju göras på fastande mage.

Jag har känt mig lite hängigare idag än igår, jag vet inte om det beror på att jag är lite nervös inför proverna. Hängigheten hindrade mig i alla fall inte från att åka hem till en väninna i närheten för bridgespel ikväll. Dessutom blev jag bjuden på god middag.

Är hemkommen sen en halvtimme tillbaka, och nu är det sängen som väntar. Känner mig jättetrött…

Etiketter: , ,