Att starta morgonen utan kaffe är en pärs. Jag höll mig i alla fall tills jag kom till sjukhuset strax före kl 3 i eftermiddags. Då hade jag pimplat många liter vatten. Handväskan var laddad med en banan, för hungrig var jag. Så fort blodprovet var taget så slank bananen ner.

Urinprovet ville laboratoriet inte ha, jag frågade om de inte kunde analysera det också när de ändå höll på, men icke som icke. Jag trodde det var en vanlig analys av blod och urin, men jag måste ha misstagit mig. Min nyinköpta steriliserade burk åkte direkt i papperskorgen. På torsdag är analysen klar och de kommer att skicka mig ett SMS när det finns för hämtning.

Efter blodprovet hade jag en kvart på mig i sjukhusets kafeteria, jag tror aldrig att en kaffe med mjölk, mineralvatten och en baguette med potatisomelett smakat så gott!

Det gick snabbt att få på mig holterapparaten som kommer att mäta hjärtrytmen under ett dygn, i morgon eftermiddag skall den tas bort igen. Dessvärre tar det 15 dagar för att analysera bandet, så jag har tid för besök med läkaren igen först den 28 juli. Jag kommer att insistera på ett besök innan dess, jag har en hel del frågor avseende medicineringen jag går på osv. Dessutom vill jag ju gärna visa upp resultatet av blodprovet. Nå, vi får se vad som händer i morgon.

I förmiddags ringde en av mäklarna. I morgon bitti kommer en fotograf för att fota huset i samband med en annons i en tidning. På eftermiddagen kommer ytterligare en spekulant för att titta på huset.

I morgon förmiddag skall jag iväg och spela bridge, efter det åker jag direkt till sjukhuset. Det är en ny, lång dag i morgon och jag skall lägga mig hyfsat tidigt och försöka sova gott med apparaten…

Etiketter: , ,