Igår eftermiddag hade jag ett ryskt par som via en mäklare tittade på huset. De har svårt med värmen och man undrar varför de söker sig till Madrid? Jag tycker jag har det jätteskönt med mina svala golv inomhus, en vattenburen kyla via rör i golvet. Man slipper kalluft som blåser direkt och lätt skapar förkylningar. På vintern värms golven med hjälp av uppvärmt vatten från solenergi. De hade många frågor avseende värme-/kylsystemet i golvet som jag inte ens kunde svara på.

När jag visade bodegan så skämtade jag med mannen och sa att den kunde bli hans framtida favoritplats. Hans fru meddelade att mannen inte drack alkohol, en sån miss. Den ligger nämligen helt under jord och håller alltid en bra temperatur för viner.

När jag visade poolens vattentemperatur på 30 grader som också värms upp av solenergin, så tyckte paret att det var för varmt. Att man förlänger badsäsongen med ett par månader verkade inte intressera dom. Att visa att hus för personer som inte gillar värme i juli kändes helt fel från början till slut. Man kan fråga sig vad dom gör här överhuvudtaget? På solkusten har ryska maffian invaderat och använder kuststräckan som en plats för att tvätta pengar. Detta borde ju förekomma i Madrid också. Kanske det var något liknande som inträffade igår?

På morgonen och kvällen satt jag och sorterade företagspapper. Det känns som jag saknar massor, framför allt som jag inte vet vad jag skall leta efter. Efter besök hos kardiologen idag, det har gått 15 dagar sen jag bar holterapparaten som mätte hjärtats rytm under ett dygn och är dags för analysen av bandet, så tar jag bussen in till advokaten i stan. Jag hoppas att problemen med företaget får en lösning, men det återstår att se. Den årliga företagsskatten för 2009 är i alla fall betald i tid, alltid något.

På torsdag morgon har jag tid med min husläkare. Han ville ha ett snabbt återbesök sen sist. Det var ju där det upptäcktes att hjärtat rusade. Efter idag lär jag väl ha lite mer information att komma med, det är därför jag har skjutit upp besöket tills nu. Men det är i morgon, nu skall jag kolla ryggsäcken igen så att jag inte har missat något viktigt inför advokatbesöket i stan efter sjukhuset…

Etiketter: , , ,