Under tiden som färskpotatisen kokar så passar jag på att skriva några rader här. Idag blir det riktig svensk sommarmat till sen lunch/tidig middag. Wienerkorv, mimosasallad och sist, men inte minst svensk färskpotatis. En sån lyx. Till skillnad från igår så skiner solen så maten skall intas i trädgården.

Under förmiddagen har jag ringt ett antal samtal. Tid för klippning är bokad nästa onsdag, frissan kunde inte tidigare. Jag har haft otur när det gäller reparation av micron och kyl/frys. De har inte tid förrän den 24:e, dagen efter jag reser från Sverige. Men jag står på någon första prioritetslista. I värsta fall får jag be Lasse som hjälper mig att kolla huset att låsa upp för teknikern.

Idag har jag annars ägnat mig åt att göra alla uppdateringar på EKE-möblers hemsida, vars fabrik jag besökte igår. Nu väntar jag bara på feedback och information om jag har missat något. Eftersom jag måste ta det lugnt så passar det bra att sitta och pilla med sånt här, det är ju inte på något sätt fysiskt ansträngande.

I morgon lär snickaren komma för att börja byta ut ruttnande fönsterbågar i den inglasade matsalen, om han kommer återstår att se. Han skulle vara här runt midsommar, han skulle ha börjat i förra veckan osv, osv. För vidare planering av min korta semester så är jag även beroende av detta.

Nu är potatisen färdigkokt och det är dags att ge sig ut i trädgården och njuta. På återseende…

Etiketter: , , ,