Jag har knappt hunnit skriva här sen jag kom hem på tisdagskvällen. Resan från Göteborg gick utmärkt och jag fick ett trevligt avbrott i Frillesås på vägen. Enda incidenten var att bilen varnade för att jag var tvungen och tanka. Nu fanns det en mack i närheten som tog visakort så det gick ju bra. Jag blev visad runt den fina hästgården och vi pratade gamla minnen över en kopp kaffe. Härligt!

Igår fick jag en hel del uträttat. Först snack med snickaren på morgonen. På vissa ställen är fönsterfodren så genomruttna så vi måste hitta en lösning för att praktiskt kunna byta ut dessa delar. Dessutom står det en massa rosor i vägen som vi eventuellt får klippa ner helt för att kunna arbeta. Idag mellan 10-11 kommer snickaren + en kille till för att försöka hitta en lösning.

Vid 14-tiden hade jag klipptid. Jag behåller samma längd som tidigare ett tag till, och jag fick lite nya slingor. Efter klippningen åkte jag och handlade kaffe och kaffebröd, jag väntade besök av makens halvsyster och man som brukar sova över i gäststugan med jämna mellanrum. Efter handlingen shoppade jag en ny fristående micro som nu står i hålet där den gamla inbyggnadsmicron har stått.

När jag höll på att uträtta mina ärenden ringde det från Spanien. Husvisningen för ryssarna är flyttad ytterligare en dag. Idag vid 19-tiden kommer dom. Jag väntar med spänning vad dom tycker, det är ju andra gången dom kommer och tittar.

På kvällen bjöd jag in gästerna på en sängfösare och sen blev det tidigt sänggående.

Vid 12-tiden idag kommer det besökare från Göteborg. Det blir garanterat en spätta i hamnen till lunch. Mums!

Etiketter: , ,