Jag sov närmare nio timmar i natt och vaknade fullständigt utsövd. Underbart! Jag blev uppriktigt förvånad när jag kikade på väckarklockan i morse. I princip så tillbringade jag hela gårdagen på soffan och såg ett stort antal video och dvd-filmer, mycket mer hände inte. Jag kände mig lite hängig och trött pga den begynnande förkylningen. Idag verkar det som förkylningssymtomen är som bortblåsta, och jag hoppas att det håller i sig.

Igår kväll ringde ytterligare en mäklare så jag hade en visning idag vid 11-tiden. Det är lika bra att fortsätta visningarna så länge det går, men jag har en bestämd känsla av att något kommer att hända i nästa vecka. Har jag tur så skriver jag på det första köpe-/försäljningskontraktet, Contrato de Arras. Då har jag kommit långt!

I morgon är en viktig dag, då kommer två elektriker för att inspektera energiförsörjningen i huset. Vad denna än visar så kommer jag inte att gå ner mer i pris. Den andre spekulanten nöjer sig med en bankvärdering på huset som är det vanligaste sättet, men han är spanjor. Själv tycker jag det är ganska bra att få en genomgång av det elektriska, för det är ett område som jag inte direkt behärskar.

Om någon timme skall jag köra till affären för att fylla på med lite mat, sen blir det lugna puckar fram tills i morgon…

Etiketter: , , ,